Home

Heta

Smalto Timepieces

Prva kolekcija Smalto Timepeieces dizajnirana je da zadovolji širok spektar potrošača na globalnim tržištima satova i da zadovolji najviše standarde kvalitete. 

Cijeli niz specifičnih detalja krase svaki Smalto sat: Ikonični "S" ugraviran je na krunicu, a svaki poklopac sata ukrašen je jedinstvenim uzorkom krokodilske kože. Kućišta se proizvode iz nekoliko dijelova što naglašava dojam estetičnosti. Dodatna vrijednost su svakako i brendirane leptir kopče koje doprinose udobnosti i sofisticiranoj eleganciji remena, dok su svi mehanizmi švicarske proizvodnje što osigurava preciznost i pouzdanost.

Svaka linija satova nosi naziv Talijanskog grada kao počast značajnom Talijanskom nasljeđu Modne kuće Smalto sa sjedištem u Parizu.

Sam brand Smalto nastao je 1962. godine u Parizu, a naziv po svome osnivaču, Franceso Smalto, koji se kao modni dizajner visoke mode dokazivao na modnim tržištima Torina, New Yorka i Parisa. Danas je Smalto prisutan u 296 butika diljem svijeta a njegove kreacije, koje su sinonim za beskompromisnu kvalitetu, rado nose svjetski predsjednici i filmske zvijezde.

Važno je naglasiti da je Smalto prva modna licenca jedne od ikona švicarske industrije satova: Franck Muller grupe koja stoji iza kreacije Smalto satova.

 

Copyright © 2018 • www.heta.hr • All rights reserved • Standardni web