Home

Heta

Obiteljska tradicija i novija povijest Hete može se poistovjetiti sa satovima. Sama veleprodaja satova svoje temelje vuče iz prodaje baterija švicarskog proizvođača baterija RENATA i remena za satove koja je počela prije više od 30 godina na području cjelokupne bivše republike Jugoslavije. Godinama je na tržištu najpopularniji model remena bio tzv. HETA remen koji je i dan danas jedan od najprodavanijih i najpoznatijih modela remena bez obzira na razmahalu konkurenciju i zasićenost tržišta. 

90-tih godina osnovana je i moderna Heta d.o.o. koja je postala jedan od prvih uvoznika tada popularnih brandova satova. Osim satova i veleprodaje koja je zauzimala sve veći dio poslovanja Heta se nikada nije odrekla svoje tradicije u urarstvu te je jedna od rijetkih kompanija na tržištu koja i dalje nudi cjelokupni asortiman furniture za satove, alata i instrumenata za urarstvo.

Danas je Heta zastupnik vodećih svjetskih satnih grupacija u ulaznom i srednjem segmentu i to za tržišta Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Makedonije.

Copyright © 2018 • www.heta.hr • All rights reserved • Standardni web