Home

Heta

Hirsch remeni

Zaista je dovoljno prevesti krilaticu Hirscha "The bracelet since 1765" - Narukvica od 1765. - da i potpuni laik shvati da je riječ o nečemu izuzetnom. Sa sjedištem u austrijskom Klagenfurtu Hirscheva obitejska tradicija se od davne 1765. godine prenosi sa koljena na koljeno, i danas u vlasništvu obiteji Hirsch. Kao pionir u industriji vlasnici su gotovo svakog značanijeg patenta u proizvodnji remena za satove. Ručna izrada, beskompromisna kvaliteta, ručno birana koža (u proizvodnji se ne koriste restlovi ostalih industrija poput autoindustrije ili industrije obuće), posebne tehnike štavljenja i jednostavno vištestoljetno iskustvo rezulitrali su proizvodom koji je:

 

Otporan na vodu. Svi Hirsch remeni su vodootporni i suše se puno brže od konvencionalnih remena za satove. Hirsch remen se može smočiti, ali vizualni izgled, fleksibilnost i funkcionalnost nipošto nistu narušeni

Testiran u sauni. Znoj je najveći neprijatelj kožnog remena! Konvencionalni remeni obično postaju kruti nakog kratog vremena nošenja te se čak i lome na nekim dijelovima. Sa Hirschovim remenom svoj sat možete nositi bilo gdje! HIRSCH remeni su testirani u sauni. Čak i kombinacija vrućine, vlage i znoja neće im naštetiti - zadržavaju svoj oblik, udobni su za nošenje te su ukras svakom satu kroz dugi period nošenja.

Remborded. Rembordé tehnologija, razvijena, patentirana i konstantno unapređivana od strane HIRSCHA, spaja gornji dio kože sa kožnom podstavom bez ijednog šava. Hirsch remeni traju duže. Čak i svakodnevnom uporabom. Rembordé tehnologija garantira optimalnu zaštitu od vanjskih utjecaja kao i veliku otpornost i izdržljivost svakog Hirsch remena.

Copyright © 2018 • www.heta.hr • All rights reserved • Standardni web